Wenkbrauwen epileren Breda

Epileren, waxing, shaping of verven. Er zijn vele manieren om uw wenkbrauwen prachtig in model te krijgen. Bij Pretty Lashes and Beauty werken vakkundige stylistes. Hygiëne en ontspanning staat in onze salon voorop. Combineer het verzorgen van uw wenkbrauwen met wimperextensions of een lash lift in Breda voor een totale verzorgde uitstraling.

Wenkbrauwen laten epileren

Bij het epileren van de wenkbrauw worden de haren met wortel en al verwijderd. Hierdoor blijven deze lang weg. Bij het epileren met een pincet kunnen de allerkleinste haartjes en donsjes niet aangepakt worden. Wilt u dit wel? Dan is waxing een betere keuze want dit heeft een strakker resultaat omdat alle haartjes verwijderd kunnen worden. Vaak gebruiken onze stylistes het pincet om de wenkbrauw op het eind te perfectioneren. Ook is epileren perfect voor wie een natuurlijke wenkbrauw wilt, die niet te strak is.

Wenkbrauwen_epileren_Breda

Wenkbrauwen waxen

De wax die gebruikt wordt voor waxing moet niet verward worden met harsen. Wij gebruiken namelijk geen vloeibare hars die er met een strip wordt afgetrokken, maar een flexibele en milde filmwax. Hiermee wordt ieder ongewenst haartje verwijdert, zonder dat u kans hebt op irritatie. Deze manier van wenkbrauwstyling is snel, praktisch en nagenoeg pijnloos. U krijgt super strakke wenkbrauwen en net als bij epileren worden de haartjes met wortel en al verwijderd zodat ze lang wegblijven.

Wenkbrauwen verven

Niet alleen de juiste shape zorgt voor de perfecte wenkbrauwen. Ook de kleur is bepalend voor jouw look. De stylistes van Pretty Lashes and Beauty verven gecertificeerd en vakkundig. Niet alleen kunnen wij met wenkbrauwverf de haartjes een paar tinten donkerder maken, maar het is ook mogelijk om de huid van een afdruk te voorzien. Hierdoor kan verf veel doen voor de vorm, ook als u al donkere wenkbrauwen heeft. Wij maken gebruik van een speciale verf op basis van henna. Deze verf geeft de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken een andere kleur. Ook laat de verf indien gewenst een lichte tot donkere schaduw achter op uw huid. Dit blijft zo’n 5 tot 14 dagen zitten. In die tijd heeft u geen make-up nodig en is het niet nodig om de wenkbrauwen bij te tekenen. Voor iedere huidskleur en wenkbrauwkleur is er een geschikte henna, van de tinten lichtblond tot donkerbruin. Hoe lang de verf op uw huid zichtbaar blijft valt moeilijk te zeggen, want dit verschilt per persoon. De kleur vervaagt eerder op de wat vettere huid en wanneer u de wenkbrauwen veel reinigt.

Menu