Over Pretty Lashes and Beauty

Welkom mijn naam is Priscilla Latumaerissa. In 2000 ben ik gediplomeerd in de Beauty branche. In de loop der jaren ervaring opgedaan in andere branches, en heb ik in 2016 besloten om mijn opleiding weer op te pakken. In 2018 heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan en in het diepe te springen om mijn eigen salon te openen. Om mijn kwaliteit en diversiteit zo hoog mogelijk te houden blijf ik mijzelf bijscholen. Daarnaast ben ik mij gaan specialiseren in andere verschillende behandelingen, zoals waxen, wenkbrauwstyling en wimpers.

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar als klanten met vol zelfvertrouwen de salon verlaten, maakt het mijn vak in de beautybranche heel waardevol.

Hopelijk zien wij u binnenkort bij Pretty Lashes and Beauty.

An
An
2021-04-12
Fijn advies en een goede ervaring gehad bij pretty lashes and beauty. Ik heb een wimperlift behandeling gehad en ben er super tevreden over!
Sam
Sam
2021-04-10
Wat een geweldige ervaring bij Pretty Lashes & Beauty in Breda. Als man een top behandeling gehad voor mijn gezicht, cleansing, scrubben, een masker. Een top sfeer door licht en muziek. Daarna waxen van mijn oren & neus en nu haren vrij. Top. Wij zullen regelmatig terugkomen bij Priscilla - rit Amsterdam Breda de moeite waard. Je hebt super handen Priscilla. Een verademing vandaag. Voel me als herboren.
Sermalina
Sermalina
2021-04-08
Ik heb een PMU behandeling bij Pretty Lashes And Beauty genomen. Dit heeft Priscilla heel nauwkeurig gedaan en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Mijn wenkbrauwen zien er weer vol uit wat mijn gezicht een betere uitstraling geeft. Dank je wel Priscilla!
Wendy Latumaerissa Mohrman
Wendy Latumaerissa Mohrman
2021-04-08
Een mooie salon de eigenaresse een vlotte dame Werd ontvangen met rustgevende muziek en aromatische kaarzen.. Mocht gaan liggen in de behandelstoel en vanaf het moment van de gezichtsbehandeling had ik echt een ZEN moment ..nou een dag na de behandeling mijn huid heeft weer een boost gehad en ziet mijn gezicht er weer fris en stralend uit!! Zeker een aanrader !! Pretty Lashes ❤️
Ella
Ella
2021-04-06
In maart wimperextensions laten zetten bij Pretty Lashes And Beauty. De schoonheidsspecialiste is een vrolijke en vriendelijke dame en werkt heel zorgvuldig! Blij met het resultaat, ik raad het alle vrouwen aan 😀
Menu