Laser ontharen in Breda met de Diode Laser

Bent u op zoek naar een professionele salon voor laser ontharen in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor het ontharen met de innovatieve Diode Laser, waarmee we op zeer veilige en effectieve wijze definitief kunt ontharen. Dit is absoluut niet pijnlijk en werkt heel erg snel. De reden dat we voor de Diode Laser hebben gekozen is dat deze gebruik maakt van een uniek koelsysteem, waardoor de huid tijdens het behandelen extra tegen de vrijgekomen laserenergie wordt beschermd. Dit is geweldig voor mensen met een gevoelige huid, of bijvoorbeeld voor behandelingen in het gezicht. Laser ontharen in Breda doet u dus het beste bij Pretty Lashes and Beauty, want dan weet u zeker dat het resultaat er mag wezen en u weinig ongemak ervaart van de behandeling zelf.

Het resultaat van laser ontharen in Breda

De reden dat veel vrouwen (en mannen!) kiezen voor het definitief ontharen is dat het een ontzettend gladde en zachte huid oplevert. Om de paar dagen moeten scheren is ontzettend veel werk, en als u een gevoelige huid heeft levert dat vaak de nodige irritatie op. Na uw eerste behandeling laser ontharen in Breda zult u reeds merken dat uw huid tot rust komt, en er na verloop van tijd slechts een deel van de haartjes terugkomen. We behandelen meestal enkele keren om ook de hardnekkige haartjes definitief te elimineren, en uw huid stralend en glad achterblijft.

Laser ontharen Breda

Welke delen van het lichaam kunnen we ontharen?

In principe is elke vorm van ongewenste haargroei geschikt voor onze behandeling laser ontharen in Breda. We behandelen veel vrouwen, bijvoorbeeld op de benen, bikinilijn of oksels, maar verwelkomen ook zeker mannen in onze salon. Heeft u als man bijvoorbeeld ongewenste haargroei op de rug of schouders? Met de Diode laser maken we daar definitief een einde aan. Heeft u interesse in een behandeling en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen we u er alles over.

Menu