Lash lift Breda

De lash lift heeft een vergelijkbaar effect als het laten plaatsen van wimperextensions in Breda. Bij een lash lift gaat het alleen om het verlengen van de eigen wimpers voor een natuurlijke uitstraling. Dit is ideaal voor mensen die allergisch zijn en geen extensions willen. De lash lift is zowel geschikt voor lange als korte wimpers, voor zeer rechte wimpers en wanneer de wimperkrultang geen nut heeft of als u de wimperkrultang overbodig wilt maken.

Natuurlijke uitstraling

Lash lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder dat er valse wimpers worden aangebracht. Uw wimpers worden vanuit de wimperrand gekruld, waardoor de wimperkrultang en mascara overbodig worden. Hierdoor krijgt u prachtige sprekende ogen met schitterende gekrulde wimpers. Net als bij wimperextensions scheelt u dit veel tijd en moeite, omdat u geen mascara meer hoeft op te doen en hoeft af te halen. Hierdoor is een lash lifting onder andere zeer geschikt voordat u op vakantie gaat. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Lash_lift_Breda

Minimaal 6 weken resultaat

Gemiddeld heeft u 6 à 8 weken plezier van uw Lash Lift behandeling, dit kan ook langer oplopen. U geniet van een open en frisse blik, waardoor u er altijd verzorgd uitziet. ‘s Ochtends heeft u meer tijd omdat het niet langer nodig is om de wimpers te krullen en mascara te gebruiken. Zelfs als u net uit bed komt rollen ziet u er verzorgd uit. De lash lift is een relatief snelle behandeling van zo’n 3 kwartier. Dit is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Voor nog beter resultaat kunt u de wimpers laten verven.

Voor de fit girls

Een wimperlift is ideaal voor vrouwen die veel sporten. Waterproof mascara is namelijk redelijk belastend voor de wimpers en het is veel werk om de mascara iedere dag aan te brengen en vooral weer af te halen. Met een lash lift en eventueel geverfde wimpers ziet u er altijd stralend uit en hebben de ogen een open uitstraling, ook als u net uit het zwembad komt of terugkomt van een rondje hardlopen. U heeft geen omkijken meer naar de wimpers. Voor een extra mooi resultaat combineert u uw lash lift met wenkbrauwen epileren in Breda.

Menu